søndag 15. februar 2009

Bilder fra Sor Thailand

Se saa brune aa fine me e :)
Spise frokost paa The beach


Her sov me under aapen himmel :)

Klar t aa lalla. zzzzZZZzzzz



Paa baaten paa vei t The beach...



4 kommentarer:

  1. Hei flotte brune jenter!
    Dere klarer å få sååå mye utav turen!Flinke er dere! Her regner snøen vekk idag, men vi har hatt en fantastisk uke, hvor t.Ingvild og jeg har fått oss en skitur på golfbanen hver dag!
    Har vert som et postkort!
    Idag har vi vert på lekeland og Lucas er i 100...besøkt Olle og Olla.Nå pakker jeg for London.Gledre meg til alle konsertene og kommer hjem til en uke med vinterferie.Kos dere videre, og glad hver gang vi hører nytt!
    GID!! Tanker og klem mammy

    SvarSlett
  2. Herre gud så brune dåkk e blitt! Hørres heilt fantastisk ud. Eg og vil ha sol, varme og fine strender!!!!! Va på lønningspils på fredag, hjemma hos Christian. Det va en strålande aften. Snakkes!

    Klem fra sjefå

    SvarSlett
  3. Så brune dåkk va blitt, e sykt missunellige på det ja, sko hatt litt varme her nå får eg begynne å bli ganske leie av vinteren vår :-(
    Va ude og gjekk tur me Roy André, mor og pappa i dag, rondt mosvannet men det va så glatt at me gjekk ett skritt fram og to tebage.

    Va så kjekt å lesa kor dåkk har vært for me va akkuratt samme plassene når me va i Thailand, satt bare og drømte meg vekk, århh eg lengte så sykt tebage igjen! Ska prøva å la det ikkje bli så lenge te neste gang me reise ner igjen ;-)

    Har du smakt kyllingspydå og ananasen?

    Ellers så reise eg igjen te Sverige på onsdag og denne gangen blir det shopping :-)

    Klem fra storesøss så svane deg og Thailand

    SvarSlett
  4. Brune jenter!herligt!
    søren åg va an der ikkje han leo altså, forsto på filmen at an bodde der eg, nei ¨nå sjønne eg ikkje, kanskje han og blei spist av haien ;)
    så heilt herli ut då!tenka meg d va sjønt me sol å strender=)
    kosa dykk videre!
    klem klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du skrive ein kommentar i bloggen våras :-)